Magamról

Saját fotó
Veszprém, Veszprém, Hungary
"Igazságot Magyarországnak!!!" - "Justice for Hungary!!!" - "Egy út van én ebben hiszek,a mindent elsöprö Szeretet,a rossz felett gyözni fog a Jóóó..." - "...a szándék meleg,A Kevés is Több lesz ha a SZÍVED adod vele..." - "Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek egy Isteni Örök Igazságban,Hiszek Nagy-Magyarország feltámadásában!!!" - "Egy az Isten,egy a NEMZET,bármily sebzett,bármily gyenge!!!" - "Érted élünk Drága Hon,VESSZEN,VESSZEN TRIANON!!!"

2012. február 19., vasárnap

Magyarok voltak az Apostolok ?

"Mennyire ősi a Magyar nép...

A tizenkét apostol neve a következő: Az első Simon, más néven Péter, aztán testvére András, Zebedeus fia, Jakab és testvére János, Fülöp és Bertalan, Tamás és Máté, a vámos, Jakab, Alfeus fia és Tádé, a kánai Simon és a Karióti Júdás, aki később árulója lett.

A nevek szerint a 12 apostol Magyar eredetű nevekkel rendelkezett, mindezt egy idegen Országban, idegen környezetben...

Felvetődik ez miért van így: Magyarok voltak? Ha igen akkor ez mindenképp alá van támasztva a Bibliai nevekkel...
Innentől érthető az is miért ellenséges a Magyar néppel több nemzet, így a zsidó nemzet is...

A Júdás az egyetlen név a fentiek közt ami nem Magyar, hanem érdekes módon zsidó eredetű... Kérdés ha ez így van, akkor évezredes bosszúhadjárat folyik, vagy Bűntudatból történnek a dolgok..

Ősi a nemzetünk, sokkal régebbi mint ahogy tanították nekünk..
Ha a neveket vesszük alapul, akkor mindenképp mi Magyarok vagyunk a kiválasztott nép, Isten népe!

Történelemhamisítások ellenére vannak tények, amit nem tudtak eltörölni, és a tényekből vannak logikus következtetések amit nem lehet megcáfolni...

Én arra jutottam, ezek alapján, hogy a Keresztény vallásnak vagy a Magyarok voltak az alapítói, vagy egy szinte 100%-os Magyar közösségben volt mindennek az eredete. Ezt persze valószínűleg meg akarják cáfolni majd mindenképp, de az Apostolok neveivel nem fognak tudni mit kezdeni, hiszen azok mind Magyar keresztnevek... Tehát Magyar szülők gyermekei voltak az apostolok...

A Magyar nagyon dicső múlt népe, nagyon ősi eredettel, ezt mindenki tartsa észben, és ne dőljön be a történelemhamisításoknak, a nemzetünket mindenáron el akarják törölni!

Büszke vagyok rá, hogy a Magyar nemzet tagja vagyok!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése