Magamról

Saját fotó
Veszprém, Veszprém, Hungary
"Igazságot Magyarországnak!!!" - "Justice for Hungary!!!" - "Egy út van én ebben hiszek,a mindent elsöprö Szeretet,a rossz felett gyözni fog a Jóóó..." - "...a szándék meleg,A Kevés is Több lesz ha a SZÍVED adod vele..." - "Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek egy Isteni Örök Igazságban,Hiszek Nagy-Magyarország feltámadásában!!!" - "Egy az Isten,egy a NEMZET,bármily sebzett,bármily gyenge!!!" - "Érted élünk Drága Hon,VESSZEN,VESSZEN TRIANON!!!"

2013. február 20., szerda

Lénylélekömlés :)

"**Tear**
EGY FIATAL LÁNY GONDOLATAI.
TUDJUK, HOGY EGY FECSKE NEM CSINÁL NYARAT, DE SZUCHY BRIGITTA ÍRÁSA ÉS GONDOLKODÁSA REMÉNYT ADOTT, HOGY VANNAK MÉG OLYAN FIATALOK, AKIKNEK IGENIS VAN NORMÁLIS ÉRTÉKRENDJÜK, ÚGY MINT NEKEM.

KÉRLEK OSSZAD!

Lénylélekömlés

Mit kezdhet az érzéseivel egy lény, aki szívében végtelen szeretetet hordoz? Boldoggá válhat valaki, aki így tud szeretni, vagy egész életében csak várja a viszonzást, melyet senki nem tud megadni neki? Talán soha!?
Elgondolkodik. –Mit kellene tennem? – megannyi közhely szól a boldogság eléréséről, de amikor az érzelmeink hálójában vagyunk, minden annyira nyomorultnak és ostobának tűnik. Ez a pici lény csupán arra vágyik, hogy szeressék - igazán, tiszta szívből -, és hogy olyan társat találjon, aki elkíséri élete végéig; akkor is, ha hibázik. Aki megbocsájt neki, s elnézi, ha olyan dolgot tesz, melyről a lelke mélyén talán ő is tudja, hogy vétek.
Legszívesebben átölelné a világot és megmutatná mindenkinek, hogy ő mit is gondol a szeretetről. Mi tagadás, nagyon sajátos a felfogása. Legalábbis a mai társadalomhoz képest. Túlságosan önzetlen. Ezzel már nem lehet olyan könnyen azonosulni, hiszen mindenki, rohan, nem törődnek semmivel, elfelejtenek érezni. Elveszítik a legfontosabb értékeket, mely hősünk szívében még benne él. Fél. Mi van akkor, ha mindezt egyetlen másik lényre zúdítja? Talál olyat, aki el tudja viselni, s be tudja fogadni mindazt a jót, amit tőle kaphat? Vagy inkább adjon mindenkinek egy picit, amitől csak újabb és újabb csalódások érik? Nincs jó válasz, nincs helyes döntés, nincs olyan jövő, melyben otthon érezhetné magát.
Aztán hirtelen megváltozik minden. Csodálatos álmot lát. Egy gyönyörű lényt, aki mosolyogva a szemébe néz és azt mondja neki: - Minden, amit eddigi életed során tettél, különleges dolog. Ajándék, amit, még ha most nem is, idővel mindenki értékelni fog. Csak maradj ilyen. Ne hagyd, hogy a világ megváltoztasson és a félelem, reményvesztettség eltörölje mindazt, ami megkülönböztet azoktól, akik nem ismerik az önzetlen szeretet és jóság fogalmát. Adj, amennyit tudsz és meg fogod találni a békédet. Hiszen, ha valakit képes vagy igazán boldoggá tenni, akkor Te magad is a világon a legboldogabbá válhatsz. Engem már sikerült. Hogy mivel? Csupán azzal, hogy létezel és a szemedbe nézhetek. Köszönöm!
Mikor felébredt, már tudta…már egészen biztos volt benne, hogy mit kell tennie. Érezte, hogy akit látott, nem csupán egy illúzió, hanem a lehető legjobb dolog, ami életében történhet vele. Így hát arra tette fel a jövőjét, hogy megtalálja. Hitte, hogy idővel sikerülni fog. Addig pedig úgy él, hogy amikor végre rálel, ne okozzon csalódást, s az álombeli lény igazán büszke lehessen rá. Ez életének újra célt adott. Segíteni és törődni másokkal, megmutatni a helyes utat, reményt adni az elveszetteknek, s megtanítani mindazt, amiben egész életében hitt; - hiszen várja valaki, aki mellett végre otthonra lelhet.

Írta: Szuchy Brigitta

E-mail: eltuntgyerekekert@gmail.com
Mobil: 30/474-04-30
www.facebook.com/tear.kampany"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése