Magamról

Saját fotó
Veszprém, Veszprém, Hungary
"Igazságot Magyarországnak!!!" - "Justice for Hungary!!!" - "Egy út van én ebben hiszek,a mindent elsöprö Szeretet,a rossz felett gyözni fog a Jóóó..." - "...a szándék meleg,A Kevés is Több lesz ha a SZÍVED adod vele..." - "Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek egy Isteni Örök Igazságban,Hiszek Nagy-Magyarország feltámadásában!!!" - "Egy az Isten,egy a NEMZET,bármily sebzett,bármily gyenge!!!" - "Érted élünk Drága Hon,VESSZEN,VESSZEN TRIANON!!!"

2013. március 3., vasárnap

MAG népe vagyunk!!!


                                                         

"Erdélyi Magyar"

"Szinte akaratomon kívül belecsöppentem  a "fácsén" egy skinhead-es (részben neonáci) beszélgetésbe. olyan érzésem van, hogy a srácok, akik azon a bizonyos oldalon részt vesznek, többnyire fiatalok, kevés élet-tapasztalattal mögöttük, igazából jót akarnak Magyarországnak és a magyaroknak, csak nem igazán találják a megfelelő utat. hátha segít nekik egy kicsit a tájékozodásban az alábbi írás:

Srácok, most figyeljetek jól rám: a Magyarok soha nem voltak olyan kegyetlen népség, mint a nyugat európai fehér típus (pld. latin, germán, angolszász, stb.), akik népek ezreit pusztították ki szerte a földünkön. mi, Magyarok, ennél sokkal magasztosabb népek voltunk és remélhetőleg vagyunk még mindig: a valamikori MahGar szerzetesek népe, akik az eredeti Ősi-Napkereszténység szerzetesei voltak, vagyis a Mágus papoké. a köréjük sereglett és tanításaikat átvett népekből alakult ki idővel a "Mag Népe", azaz a Magyarság. a legrégebbi írás, a Róvás, Anyahitától származik (a mi Szíriuszi Ősanyánk) és Mágus papok terjesztették el, amiből később kialakultak a többi írások is. Hunor és Magor vállvetve harcoltak és nem legyőzve egymást, mint ahogyan azt a zsidók és a nyugatiak teszik: Káin megöli Ábelt, Romulus legyőzi Remust, stb.. a Magyarok ereje mindig is a mellérendelésben rejlett: "ha mellém állsz, testvér vagy". őseinknél nem a romlott rómaiak "oszd meg és uralkodj" volt a mérvadó. a romlás nálunk akkor kezdődött, amikor a "Hazatérés" után 104 évvel, vagyis kereken 1000-ben az Államalapítás után, rendelettel betiltattak mindent, ami ősmagyar volt, elsősorban Napkeresztény hitünket és régi írásunkat. onnan kezdve kötelezték a magyarságot a hamisított és azzal együtt velejéig romlott zsidó-keresztény hit felvételére, "tüzzel, vassal, hogyha kell".
 ha valaki azt tartja magáról, hogy "igaz magyar ember", onnan kezdve eleve értelmetlen, hogy erőszakban, pláné náci elmékben gondolkozzon. "aki fegyvert ragad, fegyver által vész el". Hitler sosem rejtette véka alá, hogy a magyarok csak rabszolgának kellettek volna a Nagy Germán Birodalomban. nekünk, Magyaroknak, a spirituális, vagyis eszmei harcban kell hogy legyen minden reménységünk, mert abban vagyunk jók. fogjunk össze, és amikor 15 millió magyar együttesen Királyt követel magának, akkor megkapjuk Őt!!! az a király nem akármilyen király, a magyarok királya, Apostoli király! tudjátok Ti azt, hogy ez mit jelent? Apostoli király azt jelenti, hogy a mi királyunknak apostoli jogköre van, ami túlmutat az evilági ügyeknél! a Magyarok Királya a mindenkori pápa fölött áll, és ha úgy akarja, még a pápát is lecserélheti! hát aztán minek van nekünk "Szent Koronánk?" a Kárpát medence a Szent Korona Őfelsége fennhatósága alá esik, a Kárpát medence egy természetes határokkal rendelkező ország, több mint 1000 éve! kinek van ennyi történelme rajtunk kívül Európában? a jó hír az, hogy a Szent Korona újból müködésben van, nemsokára csodák fognak történni Magyarországon és ha mi Magyarok észnél vagyunk, Mária Szűzanyánk, Magyarország Királynője, megsegít bennünket, és újból lesz szép és nemes Nagy Magyar Hazánk!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése